P.S. by The Apārtment

 

A first for The Apārtment, this season we created two spaces for influencers to call home; the Main Apārtment and P.S by The Apārtment. The idea behind creating a second space over LFW was to have somewhere that could be used for a small selection of content creators who required somewhere without any distractions; a calm and beautiful space that could be accessed at any time.

It also became a very valued space for the influencers to relax in between shows and recharge, literally and metaphorically, with guests returning daily to hang out, watch tv, have a cup of coffee and enjoy the space. In addition, we provided guests with a ‘Little Black Book’ of restaurants and cool places to hang out where they were able to get complimentary items & services in return for a social media coverage.